Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sensationele rentree Suárez kost Engeland de kop

Laatste update:

De Uruguayanen, getekend door de blamerende 3-1 nederlaag tegen Costa Rica, kwamen het beste uit de startblokken. Uiteraard was het Suárez die zijn ploeg op sleeptouw nam en via een hoekschop snel gevaar stichtte. Hart was echter net op tijd om de bal uit de korte hoek weg te boksen. Engeland liet het allemaal gebeuren en had tien minuten nodig om met een passend antwoord te komen: Wayne Rooney mocht aanleggen voor een vrije trap, die hij met veel gevoel rakelings langs het doel van de aan de grond genagelde Fernando Muslera krulde. Het tempo bleef hoog, de kansen bleven komen. Zo knalde Cristian Rodríguez even later aan de overzijde rakelings over.

De wedstrijd zakte daarna iets in. Beide landen hinkten op twee gedachten en pas in de slotfase van het eerste bedrijf werd het weer wat leuker. Eerst miste Edinson Cavani nog na een ingestuurde hoekschopvariant, maar de spits toonde vervolgens wel zijn waarde. Met een schitterende pass vond hij Suárez, die even was ontsnapt aan de aandacht van Phil Jagielka en het leer met zijn hoofd tegendraads langs Hart kopte. Gek van extase misten de massaal aanwezige fans uit Uruguay daarna de bijna-gelijkmaker van Daniel Sturridge, die zijn inzet in de korte hoek op slag van rust gekeerd zag worden door Muslera.

De tweede helft leek in de openingsminuten een kopie van de eerste. Ook nu was Uruguay direct gevaarlijk uit een hoekschop, die door Hart met moeite kon worden gekeerd. Het was de inleiding van een massaal offensief, dat tot kansen voor Suárez (schot voorlangs) en Cavani leidde. Laatstgenoemde verscheen aan de zijkant oog-in-oog met Hart, maar mikte de bal ver voorbij de tweede paal. Ook nu was het Rooney die namens de Engelsen antwoordde: uit het niets verscheen hij vrij voor Muslera, die echter een wereldredding in huis had op de inzet van de aanvaller.

Gaandeweg het tweede bedrijf voerde Engeland de druk steeds verder op en een kwartier voor tijd leidde dat tot de gelijkmaker. Glen Johnson zette goed door en vond de geheel vrijstaande Rooney, die nu niet meer kon missen en eindelijk zijn eerste WK-doelpunt ooit liet aantekenen. Die gelijkmaker leidde tot een spetterende slotfase, waarin Uruguay uiteindelijk aan het langste eind trok. Een lange uittrap van Muslera belandde via het hoofd van Cavani bij Suárez, die Hart bestormde en geen moment twijfelde. Met een ziedend schot bepaalde hij de eindstand op 2-1. Uruguay is daardoor weer volop in de race, voor Engeland lijkt het WK na twee duels al voorbij.


-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
94
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties