Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sensationele transfer rond: Fábio Silva voor 40 miljoen naar Engeland

Laatste update:

Met de komst van Silva is volgens diverse Engelse media een bedrag van om en nabij de 40 miljoen euro gemoeid. Als Wolverhampton inderdaad dit bedrag overmaakt voor de achttienjarige aanvaller, wordt hij de duurste aankoop ooit van de club. Het record staat momenteel nog op naam van Raúl Jiménez, die vorig jaar voor 38 miljoen werd overgenomen van Benfica.

Silva debuteerde pas een jaar geleden in de hoofdmacht van Porto, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest besproken talenten van Portugal. De jongeling, die in de jeugd verschillende records uit de boeken schoot, heeft nu 21 wedstrijden namens de hoofdmacht van os Dragões achter zijn naam staan, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 2 assists.

De komst van Silva wordt voor Wolverhampton omschreven als een 'enorme coup', onder meer door The Telegraph. De jongeling is het volgende lid van de Portugese enclave in Wolverhamtpon, na onder meer João Moutinho, Ruben Néves en Diogo Jota. Met Nuno Espírito Santo gaat hij aankomend seizoen ook onder een Portugese manager werken.

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties