Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sepp van den Berg mag door interesse dromen van Premier League-debuut'

Laatste update:

Volgens de Britse tabloid bekijkt manager Scott Parker de mogelijkheden om de selectie van Bournemouth te versterken en heeft hij hierbij zijn oog laten vallen op Van den Berg. De jeugdinternational van Nederland beschikt bij Liverpool nog over een contract tot medio 2024. In het centrum van de defensie van the Reds moet hij echter Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Joe Gomez en Joel Matip voor zich dulden, waardoor een nieuwe uitleenbeurt waarschijnlijk de beste optie is om regelmatig aan speelminuten in een eerste elftal te komen.

Van den Berg maakte in 2019 de overstap van PEC Zwolle naar Liverpool, dat hem tijdens de tweede helft van het seizoen 2020/21 verhuurde aan Preston North End. De samenwerking beviel voor alle betrokken partijen goed, wat vorig seizoen leidde tot een nieuwe huurdeal voor het hele seizoen. Van de Berg speelde in totaal 66 officiële duels voor the Lilywhites, waarin hij goed was voor 3 goals en één assist.

Van de Berg speelde afgelopen seizoen nagenoeg alles in de Championship. "Het is een zware competitie, erg zwaar", vertelde de centrumverdediger in oktober vorig jaar in gesprek met het clubkanaal van Liverpool. "Erg fysiek, het tempo is hoog en het spel gaat telkens van kant naar kant. Ik denk dat ik dit als speler ook nodig heb. Het is zwaar, maar ik geniet van iedere wedstrijd." Mocht de huurdeal met Bournemouth daadwerkelijk doorgang vinden, dan krijgt Van den Berg de kans om zich op het hoogste niveau in Engeland te bewijzen. Met een tweede plaats in de Championship verzekerden the Cherries zich afgelopen seizoen van promotie.

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties