Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Serdar Gözübüyük: 'Ik heb Hakim Ziyech heel anders leren kennen'

Laatste update:

"Ik heb Hakim Ziyech heel anders leren kennen", zegt Gözübüyük in gesprek met oud-voetballer Andy van der Meijde. "Bij het Voetballer van het Jaar-gala won hij de Gouden Schoen. Zijn moeder kwam het podium op, fantastisch. Ik leerde die jongen heel anders kennen, want er wordt door mensen en de media een beeld gecreërd."

Gözübüyük prijst Ziyech voor zijn houding op het veld. "Natuurlijk is hij wel eens boos of word ik boos, maar na afloop geef je elkaar een hand. Dat is bij meer spelers, maar ik heb hem heel anders leren kennen. Zo kan het ook. Hij is nooit negatief als je een keer een fout maakt. Daar kan een aantal mensen een voorbeeld aan nemen", aldus de scheidsrechter.

De arbiter zegt dat hij wel eens respect mist in het voetbal. "Dat vind ik weleens jammer van mensen er omheen, of het nu directeuren zijn. Dan staan ze daar in de catacomben en dan maken ze een opmerking, waarvan ik denk: waarom doe je dat? Tijdens de wedstrijd boeit het me niet, maar om het na de wedstrijd voor een camera te doen is de makkelijkste weg om iemand zwart te maken."

Serdar Gözübüyük behoort tot de drie beste scheidsrechters van Nederland

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties