Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sergio Agüero riskeert vertrek bij Barcelona door unieke blessureclausule'

Laatste update:

Alejandro Carrasco, presentator van de podcast, treedt namens Sánchez, die zelf niet aanwezig kon zijn, met het nieuws naar buiten wanneer de blessure van Agüero ter sprake komt. "Ik heb zojuist van Adrián gehoord dat Barcelona een clausule in het contract van Sergio heeft opgenomen. Die clausule is gelinkt aan het 'rendement' van Agüero bij Barcelona. Mocht hij niet aan een bepaald aantal wedstrijden komen vanwege blessureleed, dan heeft de club de mogelijkheid om het contract zonder juridische gevolgen te ontbinden", zo luidt het bericht van Sánchez.

Maandag werd officieel bekend dat trainer Ronald Koeman het voorlopig moet stellen zonder de Argentijnse spits. De ernst van de kuitblessure van Agüero is nog erger dan aanvankelijk gedacht. Barcelona bevestigde via de officiële kanalen dat de spits circa tien weken aan de kant staat, nadat aanvankelijk een absentie van drie à vier weken werd verwacht in Spanje.

Het nieuws dat verkondigt wordt in de podcast zou gezien de grote blessurehistorie van de aanvaller geen verrassing zijn. Uit de gegevens van Transfermarkt blijkt dat Agüero sinds het seizoen 2012/13 maar liefst 26 (ziekte meegerekend) verschillende blessures onder de leden heeft gehad. Daardoor miste de goalgetter in totaal 115 wedstrijden. Het is overigens niet bekend hoeveel duels en binnen welk tijdsbestek Agüero moet spelen om aan de eisen van Barcelona te voldoen.

Verder doken er na het nieuws over de breuk tussen Barcelona en Lionel Messi berichten op dat Agüero onder zijn recent tot medio 2023 lopende contract uit wilde. Die berichten werden na het duel met Juventus door Koeman overigens ontkracht. "Het is een leugen dat Agüero Barcelona wil verlaten. Hij heeft bij Barcelona getekend en kijkt er naar uit om te gaan spelen. Helaas is hij geblesseerd geraakt, waardoor hij niet heeft kunnen spelen. We moeten wachten tot hij weer fit is, in dat opzicht heeft hij een stap achteruit gezet. Hij trainde mee en toonde dat hij met zijn kwaliteiten veel kan bijdragen aan ons team."

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
23
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties