Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergiño Dest: 'Ik schrok van de commotie over mijn vertrek uit Qatar'

Laatste update:

"Ik had niet verwacht dat het zo groot werd, maar het is nou eenmaal zo", reageert de negentienjarige Dest na afloop van de wedstrijd tussen Jong PSV en Jong Ajax (0-0). De vleugelverdediger speelde negentig minuten mee met de beloften van de Amsterdammers. "Ik ben teruggekomen en ik heb hier mijn programma verder gevolgd. Dat is het gewoon, het is niet anders geweest dan normaal."

Dest bevestigt dat politieke spanningen ten grondslag lagen aan zijn vertrek uit Qatar. "Ik heb gewoon aangegeven dat ik me niet op mijn gemak voelde en uiteindelijk heeft Ajax daar begrip voor getoond en ze hebben me laten gaan." Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax liet eerder in de media optekenen dat hij de commotie over Dest overtrokken vond. "Ik sluit me daarbij aan", zegt de verdediger zelf.

Het nationale elftal van de Verenigde Staten zegde zijn trainingskamp in Qatar af, maar dat heeft niet meegespeeld in de beslissing van Dest. "Ik heb niks gehoord van hen, dus daar kan ik niks over zeggen." De drievoudig international wil de kwestie nu achter zich laten. "Ik vind dat de club me goed heeft geholpen, daar ben ik dankbaar voor. Verder is er niks, we spelen gewoon weer en moeten ons focussen op de competitie."

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
0
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties