Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergiño Dest kijkt ogen uit: 'Hij was echt nauwelijks af te stoppen'

Laatste update:

Dest staat tot nu toe op drie wedstrijden voor het Amerikaanse elftal en mag hopen om daar tegen Wales en Panama weer twee duels aan toe te voegen. Mogelijk gaat de voormalig Ajacied dan dus voor het eerst samenspelen met Pulisic. "Hij is snel en heel goed in dribbelen", zegt Dest. "Ik heb hem een paar keer op de training gezien voordat ik mijn debuut maakte tegen Mexico en daar was hij echt goed. Ik deed wat rustige hersteltraining en ik zag hem trainen, hij was echt nauwelijks af te stoppen."

Meer: Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws

Ook tijdens wedstrijden laat Pulisic, die op 14 goals in 34 interlands staat, het zien, weet Dest. "Hopelijk krijgen we op het veld een goede connectie en kunnen we goed met elkaar samenspelen", aldus de twintigjarige vleugelverdediger, die ook uitziet naar het samenspelen met Giovanni Reyna van Borussia Dortmund. "Ik heb Gio nog niet ontmoet, dus ik ken hem niet als persoon, maar hij en Pulisic zijn allebei goede spelers. Hopelijk kunnen we samen iets moois bereiken de komende jaren."

De Verenigde Staten hebben een jonge selectie met veel nieuw talent. Zo kreeg Konrad de la Fuente van Barcelona voor het eerst een uitnodiging en zit ook Bayern München-talent Chris Richards in de selectie. "Die jongens worden beter, ze komen eraan", weet Dest. "Ik geloof dat we in de toekomst een heel goed team zullen hebben." Dest wordt tot slot nogmaals gevraagd om zijn keuze voor de VS in plaats van voor Nederland uit te leggen. "Ik zag meer in de VS en ik heb ook in de jeugdteams van de VS gespeeld, dus het was ook een stukje loyaliteit. Ik heb een goede keuze gemaakt en hopelijk word ik groot in de VS."

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
1
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
20
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
10
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties