Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergiño Dest krijgt groen licht en debuteert in wedstrijdselectie Barcelona

Laatste update:

Koeman kan tegen Sevilla niet beschikken over Clément Lenglet, die afgelopen donderdag vlak voor rust in het uitduel met Celta de Vigo (0-3 winst) een rode kaart pakte. Ronald Araújo maakte na rust zijn opwachting in het elftal en het ligt in de lijn der verwachting dat de verdediger zondagavond in de basis aantreedt om het 4-2-3-1-systeem van Koeman zo min mogelijk om te gooien.

De 21-jarige Uruguayaan maakte overigens een jaar geleden zijn debuut tegen nota bene Sevilla en kreeg veertien minuten na zijn invalbeurt een rode kaart voor een charge op Munir El Haddadi. Araújo krijgt zondagavond zo goed als zeker een herkansing en zal hoogstwaarschijnlijk een achterhoede met Sergi Roberto, Gerard Piqué en Jordi Alba vormen, met Neto onder de lat.

Rafinha en Jean-Clair Todibo ontbreken om technische redenen, terwijl Samuel Umtiti net als Marc-André ter Stegen revalideert van een blessure. De Spaanse topclub hoopt het eerstgenoemde tweetal nog, al dan niet tijdelijk, aan een andere club te slijten. Ousmane Dembélé lijkt in de plannen van Koeman voor te blijven komen en zit eveneens bij de wedstrijdselectie. De jongelingen Konrad de la Fuente en Santiago Ramos Mingo maken net als in Vigo wederom hun opwachting, net als Riqui Puig en Arnau Tenas.

De wedstrijdselectie:

Neto, Iñaki Peña, Arnau Tenas; Sergiño Dest, Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Konrad de la Fuente, Ronald Araujo, Santiago Ramos Mingo; Sergio Busquets, Carles Aleñá, Miralem Pjanic, Pedri, Trincao, Frenkie de Jong, Riqui Puig; Lionel Messi, Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Antoine Griezmann, Ansu Fati en Martin Braithwaite

-

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
0
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties