Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergiño Dest moet voor keuze worden gesteld en verwacht snel duidelijkheid

Laatste update:

"Dit is de basis van mijn carrière, dus ik ben ze heel dankbaar en probeer ze nu terug te betalen. Mijn ouders hebben me op zien groeien in de sport en het is voor hen ook heel mooi om dit te zien. Het was ook nog niet zolang geleden dat ik had getekend voor de eerste keer", aldus Dest, die na zijn debuut voor Ajax 1 ook al nieuwe doelen heeft vastgesteld.

"Het volgende doel is kampioen worden en de Champions League winnen, alle prijzen pakken dit seizoen. Ik wil mezelf laten zien in het mooie stadion", aldus de back, die momenteel ook veel in het nieuws is vanwege zijn naderende keuze inzake zijn interlandcarrière. De verdediger laat waarschijnlijk spoedig weten of hij voor de Oranje of de Verenigde Staten kiest.

"Ik heb beide opties nog steeds opengehouden. Dat zal ik ook blijven doen, tot ik voor een moment sta waarop ik de keuze moet maken. Het zal snel naar voren gebracht kunnen worden, maar nu nog niet", besluit Dest, die sinds 2012 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers speelt. Tot dusver speelde de vleugelverdediger zeven wedstrijden in de ploeg van Erik ten Hag.

De trainer van Ajax liet vrijdag weten dat hij heeft gesproken met Dest over zijn keuze. "Uiteraard heb ik het daar met hem over. Je wisselt met hem van gedachten, maar die jongen moet natuurlijk zijn eigen keuze maken: waar ligt zijn gevoel?", aldus Ten Hag. "Ik heb de KNVB en Ronald Koeman ook getipt dat ze op hem moeten letten. Toen hebben ze het bij de KNVB opgepakt."

Verwacht jij dat Sergiño Dest kiest voor Oranje?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
46
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties