Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergiño Dest ontkent 'verhaal binnen Ajax' en wacht op KNVB

Laatste update:

Volgens De Telegraaf gaat het verhaal binnen Ajax dat Dest al zo goed als zeker voor een interlandcarrière bij Amerika heeft gekozen. "Nee, ik heb nog geen beslissing genomen en wil daar de tijd voor nemen. Ik bespreek alles met mijn ouders (zijn vader is een Amerikaan, zijn moeder een Nederlandse, red.) en zaakwaarnemer Joes Blakborn en en zet per land alle voordelen en nadelen op een rij", reageert Dest in de krant. "Zodra ik de knoop heb doorgehakt, horen jullie het van me."

Meer: Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK

Sergiño Dest over Ronald Koeman: 'Het is totaal zijn keuze, hij beslist'

Dest heeft zijn jeugdinterlands altijd afgewerkt namens de VS en de talentvolle Ajax-verdediger bevestigt dat het een rol kan spelen dat de Amerikaanse voetbalbond duidelijker dan de KNVB laat blijken dat zij hem graag willen hebben. "Op dit moment heb ik dat gevoel wel, ja. Maar zoals ik zei, liggen allebei de opties open", aldus Dest, die benadrukt dat een gesprek met bondscoach Ronald Koeman van invloed kan zijn. "Een goed gesprek, waarin de bondscoach zijn plannen met mij duidelijk maakt, zou mijn keuze kunnen beïnvloeden, ja. En de intentie om snel eens met de KNVB te praten in Zeist is er."

De ontwikkeling van Dest is stormachtig te noemen. In de voorbereiding speelde hij zich in de kijker bij trainer Erik ten Hag en afgelopen dinsdag stond hij in de basis tegen Lille OSC in de Champions League. Het achttienjarige talent probeert er zo veel mogelijk van te genieten. "En omdat ik een jonge jongen ben, besef ik dat ik veel rust nodig heb. Op dit niveau presteren vraagt lichamelijk en geestelijk veel van een jeugdige speler. Ja, ook mentaal. Er komt veel op me af en een heleboel mensen willen iets van me."

Voor welk land denk jij dat Sergiño Dest kiest?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
188
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties