Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergiño Dest weet onder welke voorwaarden PSV hem mogelijk alsnog overneemt van FC Barcelona

Laatste update:

Dest staat nog voor een maandenlange revalidatie. Desondanks is PSV van plan de komende periode opnieuw te proberen hem over te nemen van Barça, zo weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

"De Spanjaarden kregen onlangs van PSV te horen dat een koopoptie van elf miljoen euro niet wordt gelicht, maar PSV wil hem wel voor miljoenen minder kopen", zo schrijft de clubwatcher.

"PSV kan dat salaris in combinatie met een transfersom van meer dan tien miljoen euro niet zomaar overnemen, maar op het moment dat de transferprijs lager is, kan de club ook Dest weer (een beetje) tegemoetkomen. In Eindhoven kan hij voor jaren tekenen: daarover werden overigens al gesprekken gevoerd voor zijn blessure."

Hoe lang Dest precies uit de roulatie zal zijn is lastig te zeggen, al lijkt het er stevig op dat de wingback in het jaar 2024 niet meer in actie komt. Dest heeft bij Barcelona een contract tot medio 2025.

Opvolging Faber


Ondertussen is PSV op de achtergrond ook bezig met het vinden van een nieuwe hoofd jeugdopleiding. Ernest Faber vervult momenteel die rol, maar de oud-verdediger gaat binnenkort aan de slag als directeur voetbalzaken bij het Australische Adelaide United.

Mogelijk wordt Aloys Wijnker de opvolger van Faber. "Hij werkte voorheen als eindverantwoordelijke bij de jeugdopleidingen van AZ en Vitesse en daarnaast ook bij de Amerikaanse bond. Technisch directeur Earnest Stewart van PSV kent de huidige KNVB-functionaris dan ook uitstekend", aldus Elfrink.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
20
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
44
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties