Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergio Padt draagt 'belangrijke factor' aan in keuze Nederland te verlaten

Laatste update:

"Bij Ludogorets is er grote kans dat ik in de Champions League ga spelen, dat lijkt me heel erg mooi om mee te maken", verklaart Padt zijn keuze in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Dat was een belangrijke factor. Als ik er nu aan denk, heb ik er echt heel veel zin in. Je horizon verbreden, met je gezin op avontuur gaan in een ander land", aldus de boomlange sluitpost, die sinds de zomer van 2014 is verbonden aan de nummer zes in de Eredivisie. Ludogorets gaat ruim aan kop in Bulgarije en bij het behalen van de landstitel wordt een ticket voor de voorronde in de Champions League in de wacht gesleept.

Padt geeft toe dat hij Groningen in 2019 al had kunnen inruilen voor een avontuur in het buitenland. "Toen heb ik samen met mijn vriendin Melanie alle plusjes en minnetjes op een rij gezet", vervolgt de scheidend doelman van de subtopper uit het hoge noorden. "We besloten toen het niet te doen, want onze jongste dochter was net geboren en de andere kinderen hadden het ook heel erg naar hun zin." Met het einde van zijn contract in zicht ging Padt wederom nadenken over zijn toekomst.

"Ik kon voor vierenhalf jaar bijtekenen bij FC Groningen, daar was ik echt enthousiast over", erkent Padt. "Maar Melanie zei: 'Wil je echt niet nog eens naar het buitenland? Daar hebben we het al zo lang over en dit is dé kans'. Op dat moment liet ook Ludogorets zijn belangstelling blijken, dus zijn we opnieuw alle plussen en minnen naast elkaar gaan zetten." Padt staat voor zijn tweede buitenlandse avontuur, nadat hij tussen 2011 en 2014 onder contract stond bij AA Gent.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties