Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergio Padt gaat FC Groningen verlaten na akkoord tot medio 2024

Laatste update:

Volgens Voetbal International hebben Padt en Ludogorets, waar Elvis Manu onder contract staat, een akkoord over een contract tot de zomer van 2024. Dat betekent dat de doelman sowieso over een paar maanden de overstap naar Bulgarije kan maken, maar Ludogorets wil Padt per direct aantrekken. Daar wil FC Groningen vooralsnog echter geen medewerking aan verlenen.

Padt staat sinds 2014 als eerste doelman onder de lat bij FC Groningen, dat hem in dat jaar overnam van AA Gent. De Trots van het Noorden ziet de voormalig keeper van Ajax het liefst bijtekenen, maar Padt lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een buitenlands avontuur. FC Groningen heeft al ingespeeld op het mogelijke vertrek van Padt. De nummer zes van de Eredivisie huurt Per Kristian Bratveit tot het einde van het seizoen van het Zweedse Djurgardens IF. FC Groningen heeft daarbij een optie tot koop afgedwongen voor de 24-jarige doelman, die één interland namens Noorwegen achter zijn naam heeft.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus heeft nog altijd de hoop om Padt te kunnen behouden. "Sergio is een belangrijk onderdeel van ons team, daarbij komt dat we bezig zijn aan een uitstekend seizoen", vertelde hij eerder vandaag aan RTV Noord. "Het heeft niet onze voorkeur om hem in de winter te zien vertrekken en zullen hem daarom ook niet zomaar laten gaan. Zoals het er nu voorstaat willen we Sergio erbij houden. De aanbieding om zijn contract te verlengen ligt ook nog steeds op tafel, maar we bereiden ons wel voor."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
119
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties