Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sergio Ramos clasht frontaal met Marcelo na ongepaste provocatie'

Laatste update:

Nadat de ploeg van Marcelo een partijspel won, juichte de linksback door met vulgaire taal de anderen uit te dagen. Ramos, die bij het andere team zat, was niet gediend van de woorden van Marcelo en zocht de confrontatie. Ramos vroeg zich af waarom Marcelo de rest van de ploeg niet respecteerde. Ploeggenoten moesten tussenbeide komen om verdere escalatie te voorkomen.

De frictie tussen Ramos en Marcelo duurde enkele minuten. Laatstgenoemde veteraan verdedigde zich door te stellen dat hij wel vaker zo juichte. Ramos liet echter in niet mis te verstane wijze blijken dat Marcelo meer respect moet tonen. Na enige tijd van contemplatie besloten de twee de strijdbijl weer te begraven, mede vanwege hun doorgaans goede onderlinge relatie.

De relatie tussen Marcelo en de rest van de ploeg zou volgens de verhalen de laatste tijd minder zijn geworden, mede omdat de routinier onder trainer Santiago Solari bankzitter is geworden. Volgens geruchten zou Marcelo in de nadrukkelijke belangstelling staan van onder meer Juventus. Naar verluidt heeft de verdediger al een akkoord met de Italiaanse topclub gesloten.

Verwacht jij dat Marcelo in de toekomst naar Juventus verkast?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties