Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergio Ramos dient Ajax van repliek na feestavond op social media

Laatste update:

Ramos moest in de achtste finale van het miljardenbal de return in het Santiago Bernabéu missen nadat hij in de heenwedstrijd (1-2) zijn derde kaart van het Europese seizoen pakte. Bij de return zag de stopper met lede ogen aan hoe Ajax alsnog de volgende ronde behaalde. Ajax herbeleefde de memorabele avond door woensdag de wedstrijd uit te zenden op YouTube.

Onder de noemers #RetroMatchday en #reaaja deelden de Amsterdammers diverse momenten uit de wedstrijd. Ook een foto van een geïrriteerde Ramos in combinatie met een foto van een juichende Dusan Tadic werd geplaatst op Twitter. Ramos was niet zo blij met het bericht en deelde even later de foto's van zichzelf met de vier Champions League-bekers die hij had gewonnen. Bij de foto's plaatste de routinier ook nog een zwaaiend handje richting Ajax.

Het bericht van Ramos werd gretig gedeeld op Twitter. De stopper kreeg veel positieve reacties uit zijn achterban. Ajax kon de reactie van Ramos ook wel waarderen. "Fair enough. Respect", aldus de koploper van de Eredivisie, die vier bekericoontjes bij het bericht plaatste. Ajax wist vorig seizoen uiteindelijk de halve finale van de Champions League te halen, waarin Tottenham Hotspur net te sterk bleek.

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties