Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sergio Ramos krijgt kort na vertrek bij Real belletje van oude bekende'

Laatste update:

Volgens bovengenoemde krant moet Mourinho wel eerst Chris Smalling zien te lozen. De centrumverdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Everton en Mourinho is naar verluidt bereid om hem tussentijds te laten vertrekken. De Portugese keuzeheer aast op een ander soort verdediger en is in die zoektocht dus uitgekomen bij Ramos. Mourinho zei vorige week in gesprek met talkSPORT nog dat hij de Spaanse mandekker ondanks zijn leeftijd uitermate geschikt vindt voor de Premier League.

Josep Pedrerol onthult contracteisen van vijftig miljoen van Sergio Ramos

Clubs moeten diep in de buidel tasten voor de bij Real Madrid vertrokken verdediger.Lees artikel

"Kijk maar naar Thiago Silva bij Chelsea, dat is een soortgelijke situatie", zo zei Mourinho. "Die heeft afgelopen seizoen niet alles gespeeld, maar stond er wel elke keer in de grote wedstrijden. Met zijn leiderschapskwaliteiten was hij enorm belangrijk voor de ontwikkeling van het team en ik geloof dat zo'n rol ook voor Ramos is weggelegd. Hij is fysiek absoluut in staat om te voldoen aan de eisen van de Premier League, daar twijfel ik niet aan", aldus Mourinho.

Volgens verschillende media in het buitenland zijn naast Roma ook Manchester City, Manchester United, Sevilla, AC Milan en Paris Saint-Germain in de race om de handtekening van Ramos. Volgens de Spaanse journalist Josep Pedrerol moeten clubs echter wel diep in de buidel tasten. In een uitzending van El Chiringuito meldde hij dat Ramos in ieder geval bij zijn nieuwe club een tweejarig contract wil ondertekenen, met een netto jaarsalaris van vijftien miljoen euro. Hij verlangt eveneens een tekenbonus van twintig miljoen euro van de club die hem transfervrij gaat oppikken.

Zie jij Sergio Ramos naar AS Roma vertrekken?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties