Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergio Ramos onderstreept belang van 'El Clásico': 'Belangrijker dan ooit'

Laatste update:

De kersverser wereldkampioen heeft dit seizoen een achterstand van elf punten opgelopen op de lijstaanvoerder. Met nog een lange weg te gaan, kan Barcelona een grote tik uitdelen aan de titelconcurrent. "Het wordt een geweldige wedstrijd", laat Sergio Ramos optekenen in gesprek met Marca. "Er zijn geen woorden om de Clásico te omschrijven. Het is een wedstrijd op zich, het belangrijkste duel ter wereld."

De captain van Real Madrid beseft dat er gewonnen moet worden. "Door de situatie waarin we onszelf bevinden, is het belangrijker dan ooit dat we deze wedstrijd winnen, om in de race te blijven voor de titel in LaLiga." Real Madrid verschijn hoe dan ook met een behoorlijke dosis zelfvertrouwen aan de aftrap, want afgelopen zaterdag werd het voor de tweede keer op rij wereldkampioen, door Gremio in Abu Dhabi te verslaan. "We willen graag spelen en hebben deze week hard gewerkt. Hopelijk pakken we drie punten en blijven we in de buurt van de ploegen boven ons."

-
Hoe eindigt Real Madrid - Barcelona?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
79
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties