Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergio Ramos schudt hoofd: 'Het ontslag van Lopetegui zou gekkenwerk zijn'

Laatste update:

"Dergelijke beslissingen moeten door anderen worden genomen, niet door de spelers. Voor een selectie is het nooit goed als er een trainerswissel wordt doorgevoerd", benadrukte de verdediger. "Dat ligt niet in onze handen. Het zou wel gekkenwerk zijn. Real Madrid vecht om bovenin te staan. We moeten kalm blijven, rustig onder de situatie blijven en proberen om de negatieve tendens om te keren. We moeten deze nederlaag achter ons laten. Het seizoen duurt nog heel lang en er komen nog heel veel wedstrijden aan."

"Degenen die zeggen dat Real Madrid niet meer meedoet, vergissen zich. Real Madrid zal tot de laatste seconden alles geven, dat zit in ons DNA." Ramos kreeg de vraag of een trainerswissel voor een ommekeer zou zorgen. "Iedereen zal daar een andere mening over hebben. Soms worden de resultaten beter en soms niet, je weet het nooit. Het is nog erg vroeg om het over een trainerswissel te hebben. Waar het aan ontbreekt? Resultaten, daar gaat het in het voetbal om. Wellicht wordt er nu meer over gesproken omdat Cristiano Ronaldo weg is, maar ook mét Cristiano ontbrak het soms ook aan doelpunten."

Lopetegui kreeg op de persconferentie de vraag of hij voor zijn baan vreest. "Trainers weten dat ze ontslagen kunnen worden, maar daar denken we niet aan. We weten dat dit geen goed moment is, maar in het ergste geval staan we op drie punten van de koploper", benadrukte de oud-doelman. Real Madrid heeft evenveel punten als regerend landskampioen Barcelona, dat zondag op bezoek gaat bij Valencia. Sevilla, dat thuis tegen Celta de Vigo speelt, heeft een punt minder, terwijl Real Betis en Atlético Madrid, beide twaalf punten, het onderling tegen elkaar opnemen.

"We kunnen deze situatie zelf veranderen, we zijn op tijd. Maar het is duidelijk dat we eerst belangrijke spelers moeten terugkrijgen en dat we frisser en rustiger moeten worden. Die rust hangt samen met doelpunten. De blessures van Gareth Bale en Karim Benzema zijn van grote invloed geweest. Of het oneerlijk is als er over mogelijke kandidaat-trainers wordt gesproken? Dat is niet aan mij. Ik moet mijn werk doen, ongeacht de omstandigheden. We weten hoe het leven van een trainer is, maar binnen deze negatieve situatie is er ook ruimte voor enig perspectief."

-
Denk jij dat Julen Lopetegui de Kerst haalt als trainer van Real Madrid?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
8
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
35
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties