Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sergio Rapisarda baalt: 'Ik blijf hopen, maar PSV wil hem nu terug'

Laatste update:

"Vanwege zijn liefde voor Vélez kwam Maxi een jaar zonder het de club iets kostte en was hij bereid om minder dan de helft van zijn salaris te verdienen. Ik blijf hopen, maar PSV wil hem nu terug", vertelt de voorzitter van Vélez in gesprek met Argentijnse media. Romero debuteerde in 2016 al op zeventienjarige leeftijd in het eerste van los Fortineros en maakte een stormachtige ontwikkeling door.

PSV troefde in januari 2018 onder meer Arsenal en VfB Stuttgart af en maakte tien miljoen euro over. Mede door blessureleed kwam de Argentijn in Eindhoven niet verder dan slechts twee duels voor de hoofdmacht in anderhalf jaar tijd: negen minuten in de Eredivisie en elf in de Champions League. PSV verhuurde Romero voor dit seizoen aan Vélez en daar maakte hij met 7 goals in 22 competitieduels een doorstart.

Het is onduidelijk wat de plannen van PSV en trainer Roger Schmidt met Romero zijn. "We hebben van PSV nog niets gehoord over hun plannen na dit seizoen", vertelde zaakwaarnemer Emiliano Uria in februari aan Voetbal International. "Maxi speelt tot eind juni voor Vélez en heeft nog een contract voor drie jaar."

"Vergeet niet dat hij pas 21 jaar oud is, er zit nog heel veel rek in hem, terwijl hij al de nodige ervaring heeft. Ik ben er zeker van dat hij het nog altijd in zich heeft om de top te halen. Maxi wil ook laten zien dat hij bij PSV kan slagen, maar dat is niet alleen aan hem. We wachten af wat de plannen van de club zijn", zei de belangenbehartiger destijds.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
4
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties