Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Serie A-club wil transferrecord breken voor Vangelis Pavlidis'

Laatste update:

Pavlidis heeft in het AFAS Stadion nog een contract tot medio 2025, waardoor de Alkmaarders niet hoeven te verkopen. Technisch directeur Max Huiberts zei onlangs in een interview met het Noordhollands Dagblad stellig dat een vertrek van Pavlidis dit jaar onbespreekbaar is. Ook met het oog op de return in de Conference League-voorronde volgende week tegen Dundee United, ligt het niet in de lijn der verwachting dat AZ spoedig zal meewerken aan een transfer van Pavlidis, die afgelopen seizoen goed was voor 25 goals zeven assist over alle competities.

De interesse van Salernitana in Pavlidis wordt ook door Griekse media gemeld. De Italianen zouden zelfs bereid zijn om meer dan tien miljoen euro te betalen, waarmee ze het eigen clubrecord verbreken. Daarnaast wil de club uit Salerno Pavlidis naar verluidt zijn bestbetaalde speler maken. Salernitana kent sinds januari dit jaar een nieuwe eigenaar in Danilo Iervolino, die heeft uitgesproken grote ambities met de club te hebben. Het eerste succes werd al behaald door tegen alle verwachtingen in niet te degraderen naar de Serie B.

AZ heeft naast Pavlidis ook Ernest Poku, Yusuf Barasi en Jens Odgaard in de selectie die als spits kunnen fungeren. Pavlidis kwam in de zomer van 2021 voor twee en een half miljoen euro over van Willem II, waar hij een belangrijke pion was in de handhaving van de Tilburgers. In het seizoen 2020/21 scoorde de oud-spits van onder meer VfL Bochum twaalf keer en gaf hij vijf keer een assist. Met name zijn solo tegen Fortuna Sittard, in de laatste wedstrijd van dat seizoen, was er een van grote schoonheid.

Meer nieuws

Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
0
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
5
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties