Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Serie A haalt Premier League bijna in: extra Champions League-ticket lonkt

Laatste update:

Dit seizoen werden alle Engelse verenigingen al voor de kwartfinales uitgeschakeld in de Champions- en Europa League. Manchester City, Liverpool, Chelsea en Arsenal namen deel en van die vier sneuvelde Liverpool al in de groepsfase. In de achtste finales vonden vervolgens Chelsea (tegen Paris Saint-Germain), Manchester City (tegen Barcelona) en Arsenal (tegen AS Monaco) alle drie meteen hun Waterloo.

Liverpool bereikte als nummer drie uit de groepsfase van de Champions League de knock-outfase van de Europa League, maar werd daar direct gevloerd door Besiktas. In Europees verband is het een waardeloos seizoen voor de Engelse clubs, terwijl er in Italië juist gejuicht wordt. Juventus zit bij de kwartfinalisten in de Champions League en Fiorentina en Napoli hebben de laatste acht bereikt in de Europa League. Napoli lijkt bovendien al vrijwel zeker van de laatste vier, terwijl Juventus op voorsprong staat tegen AS Monaco.

Dit seizoen kan Engeland nog niet achterhaald worden op de coëfficiëntenlijst, berekende Sky Italia, zelfs als Juventus de Champions League wint en Fiorentina en Napoli de Europa League-finale zouden afwerken. Wel kan de Serie A behoorlijk dicht bij de Premier League komen, temeer daar de voorbije vijf seizoenen steeds worden gepakt als uitgangspunt voor de coëfficiëntenlijst. Het seizoen 2010/11 valt vanaf komend seizoen weg op de ranking.

Nu staat Spanje nog aan kop en is Engeland tweede, maar als de Engelse clubs er nóg een jaar niets van bakken in Europa gaan Duitsland (nu derde) en Italië (nu vierde) er langs. Wanneer Juventus, Fiorentina en Napoli het dit seizoen zeer goed doen, loopt de Serie A flink in en moet Engeland serieus vrezen voor het verliezen van een Champions League-ticket.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties