Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Serie A 'lonkt' voor St. Juste: 'Wellicht hebben ze al contact met Feyenoord'

Laatste update:

''Nee, ik ben nog niet gebeld door Fiorentina, wellicht hebben ze al contact met Feyenoord", zegt Yoshua in een interview met LaViolaNews. "Fiorentina zou natuurlijk een mooie club zijn voor mijn broer, of een andere ploeg in de Serie A, maar op dit moment weten we niets. In de afgelopen jaren is zijn naam vaker genoemd in Italië. Op dit moment speelt er niets.''

Volgens onder meer Sky Italia zou Fiorentina al contact hebben gezocht met de Rotterdamse club om te kijken of men openstond voor een transfer van de 22-jarige verdediger. Onder anderen Giovanni di Lorenzo van Empoli zou ook op het lijstje staan van la Viola. St. Juste, ex-speler van sc Heerenveen, ligt momenteel tot medio 2021 vast in De Kuip.

Zou Fiorentina een geschikte club zijn voor Jeremiah St. Juste?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
8
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties