Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Serieuze zorgen bij ESPN na bekerzege Ajax: 'Hoeveel is voor hem betaald!?'

Laatste update:

Erik ten Hag stelde tegen het amateurteam een vrijwel volledig B-team op. Extra pijnlijk voor Daramy was daarbij dat hij op de bank begon en voorbij werd gestreefd door Amourricho van Axel Dongen, die zijn basisdebuut maakte. "Dat zegt natuurlijk best wel heel wat", aldus Vink. "Het is natuurlijk een hele jonge speler, die echt nog zijn weg moet vinden bij Ajax. Er zijn momenten dat je kan zien dat hij wel wat in zijn mars heeft. Hij heeft snelheid, hij heeft een redelijk goede dribbel, maar er zitten nog best wel heel veel slordigheden in bij hem. In zijn dribbel, in zijn passing, in zijn afwerken: te veel slordigheden om te kunnen zeggen: 'Jij staat echt op de deur te kloppen bij Ajax.'"

Ook Bruggink is niet enthousiast over Daramy. "Hoeveel is daarvoor betaald!?", vraagt de oud-aanvaller, die in de studio geen antwoord krijgt. Ajax communiceerde op 22 augustus dat Daramy liefst twaalf miljoen euro kostte, exclusief één miljoen euro aan eventuele bonussen. "Het punt is eigenlijk: dan moet je wel zovéél beter zijn dan je eigen jeugd, dat is waar Ajax altijd mee zit", aldus Bruggink. "De andere jongens schrikken denk ik niet heel erg als ze deze jongen zien spelen." Van Axel Dongen lijkt Daramy nu dus al vanuit de jeugd voorbij te zijn gestreefd in de pikorde.

Daramy was afgelopen zomer de tweede keus van Ajax, zo stipt ook Vink aan. De Amsterdammers wilden Kamaldeen Sulemana halen, maar de vleugelspits koos na een lange transfersoap voor Stade Rennes. "Sulemana ging natuurlijk niet door, en daar hadden best wel hun pijlen op gericht", weet Vink. "Ik denk dat Daramy als tweede of derde op zo'n lijstje stond, en dat ze dan maar door hebben geschakeld en genoegen hebben genomen met toch wel iets minder talent."

Mag Mohamed Daramy al betiteld worden als miskoop?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties