Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Servië, een ploeg met internationale topspelers

Laatste update:

Het team bouwt dan ook vooral op een aantal sterspelers. De absolute sterspeler is natuurlijk Nemanja Vidic. Een verdediger in dienst van Manchester United, die ongelofelijk sterk in de een-op-een duels is en, mede door zijn kopkracht, een belangrijke pion bij spelhervattingen. Hij behoort tot de absolute top, mits hij niet geblesseerd is. En dat is nou juist datgene waar Vidic mee worstelt: zijn blessuregevoeligheid. Het was zelfs nog geen eens zeker of hij wel op tijd fit zou zijn voor WK, waardoor hij een compleet land in rep en roer bracht. Vidic niet mee?! Dat mag niet gebeuren. Hij bezocht daarom ook de inmiddels beroemde placenta-arts Mariana Kovacevic, waardoor hij toch op tijd fit zou zijn voor het WK. Gelukkig maar, want een speler met zijn leidinggevende capaciteiten, die lopen er niet veel rond in het Servische elftal.

Een andere vedette waar het elftal op bouwt, is natuurlijk Dejan Stankovic. Ondanks dat hij niet vaak aan spelen toekomt bij Internazionale, waar de concurrentie nogal groot is, wordt hij in eigen land beschouwd als een van de topspelers van de nationale ploeg. Stankovic moet het vooral hebben van zijn verdedigende kwaliteiten, dat is zijn specialiteit: de aanval van de tegenstander er uithalen. Vergelijkbaar met Eyong Enoh van Ajax is Stankovic de kaartenpakker, en zal hij zelden tot nooit een duel op halve kracht ingaan, waardoor hij tegenstanders min of meer angst inboezemt.

De creativiteit moet vooral van de buitenspeler Zoran Tosic komen. Een jonge jongen, tevens in loondienst van Manchester United, die als opvolger van Ryan Giggs wordt gezien. Tosic is de man van de acties, de man van de assists en de man van de vrije trappen. Hij is een echte spelverdeler, en daardoor is hij een belangrijke schakel in de Servische nationale ploeg. Maar door zijn leeftijd wordt hij nog niet rijp geacht voor zo'n groot toernooi als het WK. Het zal dus een verrassing worden hoe de technicus gaat functioneren op zijn eerste WK.

Een andere speler die op de flanken functioneert is een bekende, namelijk Danko Lazovic. Een voetballer met een overdosis aan vergif, een speler die altijd tot het uiterste van zijn kunnen voetbalt, en als het even niet meezit, zijn team op sleeptouw neemt. Danko zal vooral voor de assists gaan zorgen aangezien er twee spelers zijn die ik echt als spits beschouw; Nikola Zigic en Marko Pantelic.

Ze zijn allebei een uitstekend aanspeelpunt, met allebei scorend vermogen. Tevens is Zigic 2.02 meter, waardoor hij ook kopkracht met zich meebrengt. Pantelic is vooral de man van de rebound, die vrijwel bij elke club waar hij gespeeld heeft één op twee heeft gelopen, toch een uistekende prestatie. Servië is dus een ploeg met enorm veel kracht, maar heeft ook een aantal verfijnde spelers die het spel vorm geven. Daarom denk ik dat Servië hoge ogen gaat gooien op het aankomende WK, mede door deze toppers.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties