Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sevilla beantwoordt in statement grote resterende vraag over Karim Rekik

Laatste update:

Eerder dit weekend werd in de Duitse media al vooruitgelopen op de transfers van de gebroeders Rekik. Karim, 25 jaar, is bij Hertha zijn basisplaats verloren aan Jordan Torunarigha. De verdediger kwam medio 2017 voor 2,5 miljoen euro over van Olympique Marseille en groeide uit tot basiskracht. Nu komt hij amper in de plannen van trainer van Bruno Labbadia voor. Dit seizoen deed hij alleen mee in de 5-4 bekernederlaag tegen Eintracht Braunschweig.

De ex-speler van onder meer PSV en Manchester City ontbrak zondag vanwege 'een spierblessure' in de 4-3 nederlaag tegen Bayern München, al zetten de media in Duitsland daar vraagtekens bij. Het was duidelijk dat zijn transfer naar Sevilla in de maak was. Het was echter nog onduidelijk of het zou gaan om een huurdeal of een definitieve transfer; Sevilla maakt nu bekend dat Rekik definitief is binnengehaald, tegen een onbekende transfersom. De werkgever van Luuk de Jong versterkte zich onlangs ook al met Oussama Idrissi van AZ.

Omar, de zeven jaar jongere broer van Karim, volgde met zijn familie altijd zijn broer en zat enkele keren bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht van Hertha, al kwam hij niet aan spelen toe. Nu gaat hij zijn eigen weg: volgens het Eindhovens Dagblad zal hij voor een transfersom van naar schatting een miljoen euro vertrekken naar Arsenal, dat hem wil laten meetrainen met de A-selectie. Zowel Karim als Omar Rekik stond nog een jaar onder contract in Berlijn.

Denk je dat Karim Rekik gaat slagen bij Sevilla?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
8
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties