Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla en scorende Luuk de Jong weren aanval van Atlético af

Laatste update:

De eerste helft in het Wanda Metropolitano was er zonder meer een met veel controverse. In de eerste minuten zette Atlético de toon, maar goede mogelijkheden voor Lucas Ocampos en Suso waren een voorbode van de openingstreffer na negentien minuten spelen. Stefan Savic ging de fout in toen hij op een pass van Joan Jordán op De Jong wilde anticiperen, waardoor de Nederlander oog in oog met Jan Oblak koelbloedig afrondde en zijn vijfde van het seizoen liet noteren. Een controversieel moment vormde de basis voor de 1-1 van Atlético.

De VAR wees Alejandro Hernández Hernández op een handsbal van Diego Carlos in het strafschopgebied, waarna Álvaro Morata minuten later vanaf elf meter voor de gelijkmaker zorgde: 1-1. Julen Lopetegui kreeg geel voor protesteren. Joao Félix zorgde luttele minuten later voor de 2-1: Koke zag de Portugees aan de linkerkant niet over het hoofd en met behulp van Jules Koundé belandde de bal achter Tomas Vaclik. De VAR speelde ook een hoofdrol bij de 2-2 van Sevilla: Ocampos claimde een overtreding van Kieran Trippier en na inmenging van de videoarbiter verzilverde de Argentijn zelf de gegeven strafschop.

In de tweede helft hielden Atlético en Sevilla elkaar eveneens in evenwicht, ondanks enkele kansen over en weer. Het was echter veel minder spectaculair dan voor rust. Een inzet van Nemanja Gudelj ging rakelings langs het doel van Oblak en Vaclik kon ternauwernood een van richting veranderd schot van Yannick Ferreira Carrasco keren. De Belg had twintig minuten voor tijd weer de 1-0 op de schoen, maar zijn inzet ging ruim over het doel van de Andalusiërs. Atlético, met inmiddels Diego Costa en Vitolo op het veld, probeerde nog middels een slotoffensief een late zege te forceren, maar zonder resultaat.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties