Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sevilla-scouts gefotografeerd in Leeuwarden: drie Feyenoorders onder de loep

Laatste update:

Feyenoord kwam het duel in het Cambuurstadion zondag zonder kleerscheuren door en Idrissi had daar het meest wezenlijke aandeel in. De huurling van Sevilla was aangever bij de 0-2 van Sebastian Szymanski, wat van dichtbij werd aanschouwd door zijn eigenlijke broodheer. Op beelden die in handen zijn van 1908.nl is te zien hoe een scout van de Spanjaarden aantekeningen maakt, die over Idrissi, Wieffer en Kökçü zouden gaan. Zeker voor laatstgenoemde lijken de clubs op het vinkentouw te zitten.

De Feyenoord-captain zou naar info van De Telegraaf onlangs al scouts van Manchester United, Liverpool, Newcastle United en Manchester City op bezoek hebben gehad. Wilfred Genee meldde onlangs al dat Feyenoord mikt op een transfersom van 40 tot 45 miljoen euro, info die hij verkreeg via een insider. Een dergelijke som zou een uitgaand transferrecord betekenen voor de Rotterdammers.

Wieffer lijkt op zijn beurt vooral vanuit Italië gevolgd te worden. Media uit het Laarzenland schreven eind maart al over interesse van Lazio, dat in hem de ideale vervanger van Sergej Milinkovic-Savic of Luis Alberto zou zien, mocht een van hen vertrekken. 1908.nl meldde juist dat Wieffer op het punt staat zijn contract te verlengen. Daardoor zou de balafpakker tot medio 2027 vast zou komen te liggen in De Kuip, terwijl hij nu tot juli 2026 onder contract staat. Idrissi keert na dit seizoen in principe terug bij Sevilla, maar Feyenoord zou wel denken aan een definitieve overname. De vleugelaanvaller ligt nog twee jaar vast in het Estádio Ramón Sánchez Pizjuán.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties