Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sevilla verkoopt concurrent De Jong voor twaalf miljoen aan Hoffenheim

Laatste update:

Dabbur, die bij Hoffenheim gaat spelen met rugnummer tien, maakte op jonge leeftijd naam bij Maccabi Tel Aviv en kwam via Grasshoppers en Red Bull Salzburg afgelopen zomer bij Sevilla terecht. De club uit LaLiga betaalde vijftien miljoen euro voor de aanvaller, die onder trainer Julen Lopetegui niet aan de hoge verwachtingen kon voldoen. Waar hij de afgelopen jaren aan de lopende band scoorde in de Oostenrijkse competitie, had hij in Spanje meer moeite om het net te laten bollen. In alle competities kwam hij dit seizoen in negen wedstrijden tot drie doelpunten.

"Munas is een geweldige spits", reageert technisch directeur Alexander Rosen op de clubwebsite. Hij omschrijft de aankoop als iemand met 'een goede techniek en timing'. Rosen noemt het aantrekken van Dabbur 'een buitenkans'. "Bovendien spreekt hij Duits, waardoor hij snel zal integreren binnen de club. Door de lange afwezigheid van Ishak Belfodil moesten we actie ondernemen." Ook Schreuder is blij met de komst van de spits. "Munas is een speciale voetballer die met zijn potentie en internationale ervaring van toegevoegde waarde zal zijn", zo verwacht de Nederlandse trainer.

"Ik ben blij dat de transfer naar TSG Hoffenheim is gelukt", aldus de 21-voudig international. "Hoffenheim is een goed team in een van de sterkste competities ter wereld. Hoffenheim is een club waar voetballers zich de afgelopen jaren buitengewoon hebben ontwikkeld en ik ben blij dat ik onderdeel van dit succesverhaal mag zijn." Dabbur kan woensdag zijn officieuze debuut maken in de oefenwedstrijd tegen Feyenoord.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
7
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties