Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sevilla verwijdert snel zijn artikel, maar Luuk de Jong gaat naar PSV

Laatste update:

'Principe-overeenkomst met PSV Eindhoven over de transfer van Luuk de Jong', zo viel er te lezen boven het artikel. Wie nu het artikel van de clubkanalen van Sevilla wil lezen, krijgt een foutmelding te zien. Dat betekent dat het bericht over het principe-akkoord met PSV over een transfer van De Jong naar Eindhoven wel online gestaan heeft, maar weer verwijderd is. Het is niet duidelijk waarom de Spanjaarden het bericht van de site gehaald hebben.

Het lijdt echter geen twijfel dat de lange spits op weg terug naar het Philips Stadion is. Het verwijderen van het bericht is waarschijnlijk een voorbode op een bevestiging van de deal tussen PSV en Sevilla en eerder op vrijdag zei algemeen directeur Marcel Brands al dat hij snel witte rook hoopte te zien. "Ik hoop dat er beweging komt, maar volgende week weten we zeker of hij komt. En anders zullen we moeten doorschakelen."

De Jong beleefde eerder zeer succesvolle jaren bij PSV. De Achterhoeker werd in de zomer van 2014 voor ruim vijf miljoen euro overgenomen van Borussia Mönchengladbach en maakte in de vijf jaar die daarop volgden bijna honderd competitiedoelpunten voor de Eindhovenaren. Eerder speelde de lange spits in Nederland ook voor De Graafschap en FC Twente. Bij die laatste club was hij voornamelijk in het seizoen 2011/2012 op schot: toen noteerde hij 25 goals in de Eredivisie.

Na zijn vertrek in 2019 bij PSV trok De Jong naar Sevilla, waar hij zijn Nederlandse moyennes niet meer kon aantikken. Toch schreef hij geschiedenis in Andalusië door met twee goals aan de basis te staan van de gewonnen Europa League-finale in 2020 tegen Internazionale (3-2). Het afgelopen seizoen werd De Jong verhuurd aan Barcelona, waar hij onder Ronald Koeman en later Xavi kwam te spelen. De targetman verwierf faam in Camp Nou door als invaller vaak met het hoofd te scoren en hoopt dat nu bij PSV weer wat vaker te kunnen laten zien.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties