Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla voor derde keer op rij winnaar van Europa League

Laatste update:

Het was bij tijd en wijlen genieten in de eerste helft van het spel van Liverpool. De Engelsen joegen hun opponent af, hielden het tempo hoog en waren dreigend, vooral via de uitstekend spelende Daniel Sturridge. De spits was de eerste die voor gevaar zorgde, maar zijn kopbal voor het doel kon worden weggewerkt door een verdediger. Liverpool bleef het proberen en had de pech dat scheidsrechter Jonas Eriksson de bal niet op de stip wilde leggen bij twee handssituaties in de zestien.

De 1-0, na een dik half uur spelen, was dan ook niet onverdiend. Sturridge ontving de bal buiten de zestien en schoot met de buitenkant van de voet fantastisch raak in de verre hoek. Niet veel later leek ook de 2-0 te vallen, maar de kopgoal van Dejan Lovren werd afgekeurd omdat Sturridge zich hinderlijk in buitenspelpositie bevond. In de eerste 45 minuten stelde het overrompelde Sevilla daar alleen een kansje voor Kevin Gameiro tegenover, maar de omhaal van de Fransman ging een meter naast.

Een groter contrast met de tweede helft was nauwelijks denkbaar. Bijna zoals het Liverpool in de Champions League-finale van 2005 (3-0 achter tegen AC Milan, 3-3 na negentig minuten), draaide Sevilla de wedstrijd na de pauze volledig om. Dat begon bij onoplettendheid van Liverpool na de aftrap, waardoor de Spanjaarden meteen op het doel van Simon Mignolet afkonden. De voorhoedespelers van Sevilla toonden eindelijk hun klasse en binnen twintig seconden na de hervatting prikte Gameiro de bal van dichtbij tegen de touwen.

Sevilla rook bloed en ging onverdroten door. Na 64 minuten spelen schoffelde Coke de wankele defensie van de Engelsen voor de tweede keer onderuit. Na een prachtige aanval, met diverse een-tweetjes, schoot de flankspeler vanaf de rand van de zestien met veel precisie raak. Terwijl Klopp langs de zijlijn met de minuut roder aanliep van woede, werd zijn elftal steeds bleker. De genadeklap liet dan ook niet lang op zich wachten: Coke stond in buitenspelpositie, maar mocht door omdat de bal van een Liverpool-voet bij hem kwam. Mignolet had vervolgens geen verweer op de inzet: 1-3. Sevilla had daarna niks meer te vrezen van Liverpool en sleepte de overwinning na die goal eenvoudig binnen.

-

Meer nieuws

Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
2
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
24
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
11
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
9
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties