Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sevilla ziet kansen na Champions League-uitschakeling PSV'

Laatste update:

Los Rojiblancos worden al enige tijd in verband gebracht met de komst van Steven Bergwijn en technisch directeur Monchi hoopt de Europese eliminatie van PSV nu in zijn voordeel te kunnen gebruiken. De club van trainer Mark van Bommel liet eerder nog weten minstens dertig miljoen euro te willen incasseren voor de Oranje-international, maar Sevilla gaat ervan uit dat de Champions League-eliminatie de onderhandelingspositie van PSV geen goed heeft gedaan.

Bergwijns vader was onlangs samen met de zaakwaarnemer van de buitenspeler al in Andalusië om het een en ander te bespreken met Sevilla, dat in hem een geschikte opvolger van Pablo Sarabia zou zien. De Spanjaard werd eerder deze zomer voor achttien miljoen euro, het bedrag dat als transferclausule in zijn contract was opgenomen, door Paris Saint-Germain opgepikt in het Ramón Sánchez Pizjuán.

Als Bergwijn inderdaad naar Sevilla verkast komt hij opnieuw samen te spelen met Luuk de Jong, die eerder deze zomer al van Eindhoven naar het zuiden van Spanje verkaste. De aanvaller wordt daarnaast nog altijd in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax, maar de Amsterdammers lijken pas concreet te worden als David Neres of Hakim Ziyech nog vertrekt.

Zou jij Sevilla een goede club vinden voor Steven Bergwijn?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties