Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sexy' Phillips reageert op briljante wijze op spreekkoren over overgewicht

Laatste update:

Tijdens de warming-up voor de wedstrijd was Phillips dé grote attractie in Leeds. De 27-jarige controleur speelde een groot deel van zijn leven voor the Peacocks, alvorens hij afgelopen zomer na 234 officiële wedstrijden een toptransfer verdiende naar City. Die club is overigens niet echt geliefd bij de Leeds-fans, waardoor zijn overstap afgelopen zomer voor veel teleurstelling zorgde. Het nieuws over het overgewicht van Phillips werd afgelopen week dan ook met veel gelach aangehoord bij de fanatieke fanschare van de club. In het stadion moest het jeugdexponent het ontgelden. "You're too fat to play for Leeds", werd luidkeels gezongen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Phillips toonde zich vervolgens een man met humor. Met een brede glimlach van oor tot oor besloot hij de fans een applaus te geven. The Kop, waar de fanatieke fans van Leeds staan, kon dat wel waarderen waarna Phillips zijn gebruikelijke lied werd ingezet. De Engelsman werd bij zijn oude liefde altijd toegezongen met een lied waarin hij 'the Yorkshire Pirlo' wordt genoemd. Phillips moest overigens wederom negentig minuten op de bank plaatsnemen bij City, dat de drie punten eenvoudig wist binnen te slepen.

Phillips staat nog altijd op slechts 53 speelminuten voor City, verdeeld over vier optredens in alle competities. Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd gaf Guardiola op humoristische wijze aan inmiddels weer tevreden te zijn over het gewicht van Phillips. "Hij heeft het perfecte lichaam nu. Zo sexy", zei de Spaanse oefenmeester lachend, om vervolgens duidelijkheid te geven over de situatie. "Hij zal zo spoedig mogelijk weer spelen, want Rodri kan niet iedere wedstrijd spelen. Ik was blij om te zien dat Kalvin dinsdag goed heeft getraind. Vroeg of laat zal hij weer spelen."

Premier League
Leeds United
1 - 3
Manchester City

Meer nieuws

Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
10
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
18
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties