Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Shakhtar Donetsk wint de slag om Braziliaans wonderkind Bernard

Laatste update:

De toekomst van de aanvallende middenvelder annex linksbuiten werd de voorbije periode breed uitgemeten in de media. Diverse topclubs hengelden naar zijn handtekening. Bij Borussia Dortmund kon hij de opvolger worden van Mario Götze, Liverpool, Arsenal en Tottenham Hotspur wilden hem naar Engeland halen, FC Porto deed een bod terwijl ook AC Milan aan de bel trok.

De overstap naar Shakhtar komt niet meer als een volslagen verrassing: enkele dagen geleden reisde de vijfvoudig international van Brazilië al af naar Oekraïne om een kijkje te nemen in de Donbass Arena van Shakhtar. "Het wordt tijd om een beslissing te nemen", zei het talent destijds in de Braziliaanse media.

Heeft Bernard een goede keuze gemaakt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties