Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Shakhtar pakt eerste prijs na beladen voetbalgevecht met Dynamo Kiev

Laatste update:

Diverse Zuid-Amerikaanse speler weigerden de afgelopen dagen naar hun werkgevers in Oost-Oekraïne af te reizen, waar pro-Russische separatisten de scepter zwaaien en waar vorige week donderdag de vliegtuigcrash plaatsvond waarbij 193 Nederlanders het leven lieten. Shakhtar en Dynamo kregen van de Europese voetbalbond UEFA echter de toezegging dat er in Lviv, een stad in het westen van het land, gevoetbald kon worden.

Zonder onder anderen de Braziliaanse smaakmakers Douglas Costa, Alex Texeira en Dentinho kon Shakhtar in de eerste helft van het ware voetbalgevecht nog geen potten breken. De beste kans was voor Aleksandr Gladky, maar de aanvaller schoot in het zijnet. Na de pauze was er behoudens strijd wederom weinig te beleven in de Lviv Arena, maar in het laatste kwartier sloeg Shakhtar toe. Gladky schoot de 1-0 binnen en Marlos bepaalde de eindstand in de 93e minuut door bij zijn debuut te scoren.

Tijdens de wedstrijd werden er overigens geen rouwbanden gedragen en was er ook geen minuut stilte. Op de tribunes bleef het relatief rustig en vriendelijk. Toen het lied En wie niet springt, is een Moskal! werd ingezet, sprongen vrijwel alle fans mee. Met 'Moskal' worden Russen bedoeld; in Lviv begon de opstand tegen het regime in Kiev en daar zijn de burgers overwegend tegen Moskou. De supporters van Dynamo vouwden ook nog een spandoek uit met de tekst: "Laat er vrede heersen over de sterrenhemel van ons aller Donetsk."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties