Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Shanice van de Sanden pakt Champions League ten koste van Lieke Martens

Laatste update:

Van de Sanden en Martens hadden een basisplaats in de finale, terwijl Van der Gragt in de slotfase haar entree maakte bij Barcelona. De eindstrijd was eigenlijk geen moment spannend en dat kwam door de sterke eerste helft van Lyon. OL, dat na zaterdag acht van de laatste negen edities van de Champions League won, leidde binnen een halfuur al met 4-0. Dzsenifer Marozsán opende de score in de vijfde minuut, nadat ze vlak voor het doel werd bereikt door Van de Sanden.

De buitenspeler van de Oranje Leeuwinnen leverde ook bij het tweede doelpunt de assist. Van de Sanden schatte een loopactie van Ada Hegerberg op waarde in en bediende de Ballon d'Or-houder met een lage voorzet. Hegerberg gleed de 2-0 binnen en kwam daarna nog tweemaal tot scoren. De Noorse trok in het strafschopgebied naar binnen en volleerde raak op aangeven van Amel Majri, alvorens ze de ruststand op 4-0 bepaalde met een inzet van dichtbij.

In de tweede helft beet Barcelona meer van zich af. De Spanjaarden waren meer te vinden op de helft van Olympique Lyon en kregen twintig minuten voor tijd een kans via Martens. Het offensief was echter niet genoeg om Lyon echt te doen wankelen. Zeven minuten voor tijd mocht Van der Gragt nog invallen bij de ploeg van Lluís Cortés. Aan de stand leek niets meer te veranderen, maar na voorbereidend werk van Martens zorgde Asisat Oshoala vlak voor tijd voor de eretreffer.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties