Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Shearer houdt Rooney spiegel voor: 'Gerrard en Lampard deden dat ook'

Laatste update:

Volgens Shearer kan Rooney zichzelf spiegelen aan Steven Gerrard en Frank Lampard. "Zij hebben in dezelfde situatie gezeten. Beiden waren belangrijk bij het succes van hun clubs gedurende de laatste jaren. Gerrard zat zeventien jaar bij Liverpool, Lampard dertien jaar bij Chelsea", schrijft Shearer in zijn column voor The Sun. "Er kwam een tijd dat zij niet meer eerste keus waren. Ze konden dat accepteren, of opgeven. Zij hebben ervoor gekozen om de situatie te accepteren. Gerrard vertrok naar LA Galaxy, Lampard naar Manchester City en New York City."

"Het enige wat zij wilden was het spelen van voetbal, en dat is wat Rooney ook moet doen", vervolgt Shearer. "Geloof me, het geld en de levensstijl is fantastisch, maar voetballers willen alleen maar voetballen en dat zo lang mogelijk doen. Zij willen deel uitmaken van het team, de kleedkamer en bij een club horen. Niemand wil op de bank zitten als hij het gevoel heeft dat hij nog fit genoeg is."

Is Wayne Rooney bezig aan zijn laatste seizoen bij Manchester United?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties