Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Shearer waarschuwt Van Gaal: 'Niemand van United ontkent het'

Laatste update:

De ploeg van Van Gaal verloor zaterdag met 2-1 bij Sunderland en dat versterkt de geruchten over een noodgedwongen vertrek van de Nederlander. Sinds enkele dagen wordt beweerd dat de clubleiding en José Mourinho overeenstemming hebben bereikt over een driejarige verbintenis, vanaf komende zomer. Het contract van Van Gaal loopt echter nog een jaar door.

"Ik denk niet dat Manchester United erop vooruit is gegaan sinds Van Gaal voor de selectie staat", zo vertelde Shearer bij BBC Sports. "Ik zie amper verbeteringspunten, ook al heeft hij driehonderd miljoen euro uitgegeven. Wat ook zorgwekkend voor Van Gaal moet zijn, is dat er zo veel kranten zijn die over Mourinho schrijven en dat niemand van de directie de berichtgeving heeft ontkend. Dat moet toch zorgelijk zijn voor Van Gaal."

Van Gaal zelf gelooft niet dat het bestuur van Manchester United achter zijn rug om Mourinho heeft benaderd, zo benadrukte hij afgelopen week. "Ik kan alleen zeggen dat ik met vicevoorzitter Ed Woodward om tafel heb gezeten en dat ik het me niet voor kan stellen dat ze met Mourinho hebben gesproken", vertelde de Nederlander aan The Independent. "Mochten ze met een andere manager praten, dan zou Woodward me dat laten weten. Zo is onze relatie. Als ze me bij United echt willen vervangen, dan moeten ze zich nu al voorbereiden en dingen in gang zetten, dat is zeker het geval.

"Maar dan zou ik worden ingelicht. Ik heb zowel met Woodward als de Glazer-familie een goede relatie. Daarom baal ik zo van alle berichten in de media. Ik zou al drie keer zijn ontslagen en nu is Mourinho weer aangesteld. De volgende manager overkomt hetzelfde." Manchester United speelt komende donderdag in de Europa League tegen FC Midtjylland uit Denemarken.

Denk jij dat Louis van Gaal aan zijn laatste seizoen bij Manchester United bezig is?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
1
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
19
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties