Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sherwood speelt aanvallende kaart en wint mede dankzij verloren zoon

Laatste update:

Tottenham Hotspur had onder André Villas-Boas de aanvallende speelstijl overboord gezet, maar interim-manager Sherwood ging wel weer vol op de aanval. Met onder anderen Christian Eriksen, Erik Lamela en Adebayor (die voor de eerste keer dit seizoen begon) in de basis begonnen the Spurs echter niet goed tegen Southampton. De bij tijd en wijlen briljant spelende Adam Lallana kreeg na een kwartier spelen veel te veel ruimte van Michael Dawson en met een droge knal werd Hugo Lloris verslagen.

Even nadat het bijna 2-0 werd, zette verloren zoon Adebayor de gelijkmaker op het bord. De Togolees zette de aanval zelf op door zijn aanvalspartner Soldado de hoek in te sturen. Soldado keek op, Adebayor koos positie voor het doel en de voorzet van de Spanjaard was perfect. Adebayor stak zijn been uit en produceerde op uitstekende wijze zijn eerste competitietreffer van het jaar.

Tien minuten na rust kwam Tottenham zelfs op voorsprong. Na een uitstekende aanval via onder anderen Adebayor, Soldado en Eriksen werd de bal voorgegeven door Danny Rose. Jos Hooiveld verschalkte per ongeluk zijn eigen keeper (1-2). Het was niet voor het eerst dat Hooiveld een eigen doelpunt maakte: de Nederlander heeft 28 wedstrijden in de Premier League achter zijn naam staan en inmiddels vier eigen doelpunten.

Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong. Keeper Lloris stormde zijn doel uit na een heerlijke pass van Lallana, maar de Fransman kwam te laat en Rickie Lambert prikte de bal in het lege net. Het zou uiteindelijk de wedstrijd van Adebayor worden. De spits profiteerde van een handig balletje van invaller Nacer Chadli, hij kreeg te veel tijd van de verdediging en met zijn schot vond hij de touwen.

-
Verwacht jij dat Tottenham Hotspur nog in de top vier eindigt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties