Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Shirtafpakker' heeft 'schuldgevoel van hier tot Tokio' na incident in De Kuip

Laatste update:

Zowel Bouma als een jongetje wist de hand op het shirt te leggen. Uiteindelijk ging Bouma ermee aan de haal. Toen een steward hem onder druk leek te zetten, gaf de Leeuwarder het shirt aan de jongen. Hij maakte bovendien een foto met de jonge fan. Bouma, naar eigen zeggen 'in eerste plaats Cambuur-fan', had met zijn vrienden, 'met een biertje op', afgesproken dat ze een shirt wilden bemachtigen voor een van hen. Zelf had Bouma 'al genoeg shirts'. "Het was een uit de hand gelopen grap", vertelde hij maandag aan de Leeuwarder Courant.

De beelden werden op sociale media en in tv-programma De Oranjezomer gedeeld. "Het is volledig terecht dat deze man op de nationale tv geweldig voor lul staat", concludeerde analist Johan Derksen. Zelf noemt Bouma zijn actie 'superdom'. "Ik ben dertig jaar en sta er als een klein kind om het voor een maat die tien meter verderop staat te pakken", zei hij. "Mensen zeggen ook: 'Als die steward niks had gedaan, had ie hem dan gegeven?' Als buitenstaander had ik waarschijnlijk hetzelfde gedacht, maar ik zei gelijk tegen die steward: 'ik geef hem wel'."

Bouma zegt dat hij het shirt hoe dan ook aan de jongen zou hebben gegeven. Hij begrijpt echter dat mensen zich over zijn actie opwinden. "Ik sta er echt als een stumper op", aldus de Leeuwarder. Hij schaamt zich 'kapot' voor de actie. "Ik ben helemaal niet zo. Ik voel me goed ellendig, kan ik je vertellen. Ik heb een schuldgevoel van hier tot Tokio." Bouma heeft zijn accounts op sociale media moeten verwijderen door de heftige reacties die hij kreeg.

Club Vriendschappelijke wedstrijd
Feyenoord
2 - 1
Werder Bremen

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
11
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
71
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties