Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Shock move: Atlético zet Griezmann in de etalage om Ronaldo te verwelkomen

Laatste update:

Ronaldo zou zelf een overgang naar Atlético wel zien zitten. De Portugese sterspeler wil komend seizoen graag in de Champions League spelen en heeft die mogelijkheid bij Manchester United niet, dat genoegen moet nemen met de Europa League. Bij Atlético heeft Ronaldo zelfs de kans om een gooi te doen naar de eindzege in het grootste Europese clubtoernooi, schrijven Engelse media. Er dienen echter wel een aantal belangrijke hobbels te moeten worden weggenomen. De gortige salariseisen lijken het belangrijkste obstakel.

Ook zijn verleden bij Real Madrid zou de overgang niet vergemakkelijken. Gedurende zijn dienstverband bij De Koninklijke scoorde hij tegen geen enkele club vaker dan tegen Atlético. In 2019 werd Ronaldo massaal uitgejouwd in het Wanda Metropolitano, toen hij als speler van Juventus met een hattrick hoogstpersoonlijk verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Atlético in de Champions League. Bovendien strijkt de Portugees een flink salaris op, waardoor de Madrilenen genoodzaakt zijn om spelers van de hand te doen.

Ondanks zijn uitstekende persoonlijke cijfers wist United afgelopen seizoen niet te imponeren. The Mancunians eindigden als zesde en zijn komend seizoen veroordeeld tot de Europa League. Het is een publiek geheim dat Álvaro Morata niet de favoriete eerste spits van Diego Simeone is. Als de voormalige aanvaller van Chelsea deze zomer zou vertrekken, zou dat de weg kunnen openen voor Atlético om Ronaldo aan te trekken. Iemand die een belangrijke rol zou kunnen spelen bij de transfer is Jorge Mendes.

De Portugese zaakwaarnemer bracht in het verleden João Félix naar de Madrileense club en behartigt tevens de belangen van huidige selectiespelers Thomas Lemar en Jan Oblak. Mendes staat erom bekend warme banden te onderhouden met Atlético. Supporters van Atleti geloven echter niet dat Ronaldo het verschil gaat maken en zien de Portugees liever niet in het shirt van hun geliefde club. Volgens The Times was Ronaldo 'onder de indruk' van de poging van Simeone om hem te contracteren en ziet hij een overgang naar de voormalig aartsrivaal zitten.

Zie jij Cristiano Ronaldo naar Atlético Madrid verhuizen?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
7
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
20
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties