Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Shortlist voor Ballon d'Or lekt uit; Robben belandt niet op podium'

Laatste update:

Menuge is werkzaam voor L'Equipe en was woensdagavond te gast bij Sky Deutschland, waar hij claimde dat hij weet hoe de shortlist voor de Ballon d'Or eruit zal zien. Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zullen volgens de verslaggever weer op het podium belanden: "Samen met een Duitser. Het zou kunnen dat hij handschoenen draagt, maar het kan ook de aanvoerder zijn, of de tweede aanvoerder. Of een zekere Thomas M. of Mario G", bleef Menuge geheimzinnig.

Woensdag zei Franck Ribéry, die vorig jaar nog op het podium belandde, dat de Ballon d'Or naar Manuel Neuer of naar Robben zou moeten gaan. "Maar ik vrees dat het weer een politiek spelletje wordt", zei de Fransman. "De Ballon d'Or is niet meer de prijs voor de beste speler, het gaat allemaal om politiek. Ik ben niet jaloers, want deze prijs betekent gewoon niets meer voor mij."

Arjen Robben verdient het om op de shortlist terecht te komen

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
18
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
8
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties