Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Shota Arveladze stipt klein minpuntje aan bij 'hele mooie club' Ajax

Laatste update:

Arveladze merkte dat hij gelijk werd geaccepteerd door zijn ploeggenoten bij Ajax. "Dat was een fantastisch moment", vertelt de huidige trainer van Pakhtakor Tashkent uit Oezbekistan in een interview met Ajax Showtime. "Ik voelde dat ik één van hen was. Daarnaast hadden we in het eerste jaar een fantastisch seizoen. We wonnen de dubbel, speelden geweldige wedstrijden en maakten geweldige doelpunten." Arveladze eindigde met 25 treffers op de tweede plaats op de topscorerslijst. Alleen Nikos Machlas (Vitesse) deed het met 34 doelpunten nóg beter.

Edwin van der Sar: 'Door uitstel EK hopelijk tijd om competities af te ronden'

De oud-aanvaller vindt Ajax een 'hele mooie club met historie', maar hij benadrukt tevens dat het voor spelers soms ook een moeilijke club kan zijn. "Ik voelde me speciaal, de sfeer was geweldig en alles wat ik over Ajax kan zeggen is positief, maar dat geldt niet voor iedereen. Spelers die niet bij Ajax slaagden kregen vaak negatieve reacties van de fans." Die houding zorgde soms voor verbazing bij Arveladze. "Ik vind dat elke club zijn eigen spelers moet accepteren en respecteren."

Arveladze volgt Ajax nog steeds op de voet. "Ik denk dat er tijdens de afgelopen 25 jaar een hoop is veranderd. Goede veranderingen", concludeert de voormalig Ajacied. "Er zijn veel speciale personen die hun leven geven om de club te laten slagen en succes te hebben." Arveladze is onder de indruk van de werkzaamheden van voormalig ploeggenoot Edwin van der Sar, algemeen directeur bij Ajax, en directeur voetbalzaken Marc Overmars. "Marc en Edwin weten hoe te slagen, ze weten wat de club nodig heeft en overwinnen grote uitdagingen. Dus ik denk dat Marc en Edwin geweldig werk leveren voor de club."

Ben jij het eens met Shota Arveladze over Edwin van der Sar en Marc Overmars?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
0
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
8
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties