Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Shota Arveladze weigerde tot drie keer toe trainersklus in Eredivisie

Laatste update:

Arveladze, oud-spits van onder meer Ajax en AZ, timmerde de afgelopen jaren aan de weg als trainer bij Kayserispor, Kasimpasa, Trabzonspor, Maccabi Tel Aviv en Pachtakor Tasjkent. Hij heeft de ambitie om in Spanje of in de Eredivisie aan de slag te gaan als trainer. "Maar ik heb die kans al gehad", zegt hij in de krant. "Op het moment dat Earnest Stewart nog technisch directeur was, heb ik twee keer een aanbieding van AZ gehad. Maar elke keer dat ik werd gevraagd, had ik al een club."

Ook een aanbieiding uit Arnhem wees hij van de hand. "Ik kon naar Vitesse toen Merab Jordania daar was. Of ik nu klaar ben voor de Eredivisie? Ja, iedere slimme coach past in elke competitie." Arveladze deed in zijn beginperiode als assistent-trainer ervaring op bij AZ, waar hij leerde van Louis van Gaal, Ronald Koeman en Dick Advocaat. "Elke beginnende trainer wenst zich zulke leermeesters. Al waren ze drie compleet verschillende persoonlijkheden."

De 47-jarige trainer zegt van Van Gaal veel geleerd te hebben op tactisch gebied. De beste tip die hij kreeg kwam echter af van Koeman. "Als de spelers tijdens een rondootje ruzie kregen wie er in het midden moest, wilde ik me ermee bemoeien, zoals Louis zou doen. Ronald zei: 'Shota, laat het gaan. Deze warming-up duurt acht minuten, ga niet in conflict om niks. Kijk de andere kant op.' Ronald had dan een zoethoudertje voor zijn spelers, chocolate for the boys, zoals hij dat noemde. Die rondo was hun momentje."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties