Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Siem de Jong doet oude liefde Ajax in slotfase pijn

Laatste update:

Beide ploegen trapten in de openingsfase het gaspedaal vol in en het spel vloog in de eerste tien minuten op en neer. Gastón Pereiro zorgde met een schot voor het doel van André Onana langs voor het eerste gevaar en aan de overkant knalde Klaassen de bal na een geweldige pass van Lasse Schöne in het zijnet. In een tijdsbestek van drie minuten kreeg Luuk de Jong ook nog een behoorlijke mogelijkheid, maar hij kopte helemaal vrijstaand recht in de handen van de doelman.

Peter Bosz kreeg na ruim twintig minuten spelen twee flinke dompers te verwerken nadat Kasper Dolberg en Anwar El Ghazi na ingrepen van Andrés Guardado niet meer verder konden. De thuisploeg herstelde zich echter snel van deze tegenvaller en Davinson Sánchez zag een kopbal rakelings voor het doel van Jeroen Zoet langs vliegen. In de laatste tien minuten kreeg Mateo Cassierra, die de plek van Dolberg innam, nog een drietal aardige kansen. Hij stuitte echter twee keer op Zoet en schoot in de blessuretijd na een goede actie van Klaassen net voorlangs.

Diezelfde Klaassen nam drie minuten na de onderbreking, waarin officieel afscheid werd genomen van de vertrokken Frank de Boer, zelf het heft in handen. De aanvoerder kreeg de bal na een slim overstapje van Cassierra op een meter of twintig van het doel en knalde het leer op geweldige wijze in de rechterkruising. PSV moest daarna in de achtervolging en dat leidde een periode van toenemende Eindhovense druk in. Davy Pröpper mocht helemaal vrijstaand inkoppen, maar zag zijn inzet net over de lat gaan.

Vlak daarna liet Luuk de Jong zich met een knappe omhaal zien, maar Onana had een goede reflex in huis. De keeper hield even later, nadat Siem de Jong tegen zijn oude club binnen de lijnen was gekomen, ook een kopbal van de PSV-aanvoerder met een stijlvolle duik uit zijn doel. Schöne vond met nog 25 minuten te gaan met een subtiel steekballetje Cassierra, die er echter niet in slaagde de bal over het been van de uitkomende Zoet te tillen.

In de laatste twintig minuten kreeg Siem de Jong een behoorlijke kans om het thuispubliek tegen zich in het harnas te halen. De voormalig Ajacied was het eindstation van een lange bal en kon alleen door richting Onana. Hij had echter teveel tijd nodig, waardoor een attente Jaïro Riedewald op het laatste moment in kon grijpen. Met nog negen minuten te gaan liet de Newcastle United-huurling een soortgelijke kans niet onbenut. Hij controleerde een verre pass van Pereiro en tikte de bal voorbij Onana.

-
Wie had volgens jou het meeste recht op de drie punten?

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
14
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
5
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties