Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Siem de Jong hint in aanloop naar treffen met Ajax op een spoedig afscheid

Laatste update:

De Jong heeft een spierblessure en zal daardoor het treffen met Ajax, de club waar hij 277 officiële wedstrijden voor speelde en voor altijd de speler zal zijn die met twee doelpunten in de kampioenswedstrijd tegen FC Twente in 2011 voor 'de derde ster' zorgde, moeten missen. "Ik zit chagrijnig op de tribune", klinkt het op de radio. "Ik wilde deze speciale wedstrijd niet missen, maar afgelopen maandag heb ik een terugslag gehad in mijn blessure. Daar baal ik van, maar nu net iets meer."

De kwetsuur zorgt voor twijfels bij de 34-jarige middenvelder, die zich afvraagt of hij nog lang door kan als profvoetballer. "Dit is wel confronterend. Dan vraag ik me wel af waar je het nog voor doet en hoe lang je nog doorgaat. Ik denk niet dat ik heel lang doorga. Het zal afhangen van de laatste fase van dit seizoen." Daarin kan De Jong met De Graafschap, dat nu de nummer dertien van de Keuken Kampioen Divisie is, wellicht via de play-offs nog een gooi naar promotie naar de Eredivisie doen.

Een plekje in de halve finale van de beker is ook nog altijd mogelijk, maar dan moet Ajax worden verslagen. In 2016 kwamen de Superboeren in eigen huis nog tot een gelijkspel tegen de hoofdstedelingen (1-1), waardoor de landstitel in dat jaar niet naar Amsterdam ging. De Jong verwacht nu een lastigere opgave. "Het zal het grootste gedeelte van de wedstrijd tegenhouden worden. We hebben wel jongens die uit het niets iets kunnen creëren, dus daar moeten we op hopen."

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties