Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Siem de Jong maakt zich niet druk: 'Je moet ook een beetje geluk hebben'

Laatste update:

De nummer tien staat op drie treffers uit elf competitieduels. Op zoek naar een oorzaak voor de mindere productiviteit van De Jong komen velen uit bij de centrumspits: waar Marko Pantelic meer een kaatser was, daar gaat Mounir El Hamdaoui vaak voor een eigen actie. De Jong zegt geen voorkeur te hebben.

"Mounir is een heel goede en beweeglijke speler, die lastig is te verdedigen", zegt de jeugdinternational op de website van Ajax. "Hij scoort veel en is heel lastig in de zestienmeter. Pantelic was iets statischer. Maar, misschien wordt er veel over beiden gesproken omdat ik wat minder scoor dan vorig seizoen. Nu scoren Mounir en Luis veel", doelt hij op spitsenduo El Hamdaoui en Luis Suárez.

Achter dit tweetal verzet De Jong wekelijks bergen werk. Dat de beloning daarvoor wel eens uitblijft, heeft volgens hem ook te maken met kleine details. "Het kan ook zo weer omslaan en je moet een beetje geluk hebben", klinkt de eenmalig international reëel. "Als je twee wedstrijden achter elkaar scoort kom je weer in het ritme." Aankomend weekend speelt Ajax tegen ADO Den Haag.

Siem de Jong hoort gewoon in de basis bij Ajax

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
10
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties