Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Siem de Jong: 'Nu moeten we weer achter Twente aan en dat is vervelend'

Laatste update:

Dat Ajax op achterstand kwam deerde de routinier niet zo veel, maar wel vindt hij dat zijn ploeg zich beter moet zien te herstellen. "Kort na rust krijg je meteen een kans, echt binnen een minuut. Ik vind het dus wel meevallen dat het er voor ons niet in zat. ADO gaat met elf man achter de bal staan en dan wordt het moeilijk. Maar je moet naar jezelf kijken. Je hebt thuis verloren van ADO Den Haag en dat mag gewoon niet."

Volgens de verdediger staan de matige prestaties vooralsnog echter op zichzelf en moet er niet meer achter worden gezocht. Ploeggenoot Siem de Jong ziet echter wel een patroon. "In de vorige wedstrijden was de organisatie soms ook weg. Er worden wel kansen gecreëerd maar die maken we niet af. Op een gegeven moment zie je dat zoiets in de kopjes gaat zitten en dat we er de kracht niet meer voor lijken te hebben."

"Natuurlijk ben je teleurgesteld als je twee keer achter elkaar verliest", vervolgde de zichtbaar teleurgestelde aanvallende middenvelder. "Twente staat nu op vier punten en dus zullen we er weer achteraan moeten gaan. Dat is vervelend voor ons."

Eredivisie
Ajax
0 - 1
ADO Den Haag
Ajax mist kwaliteit om kampioen te worden

Meer nieuws

Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
1
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
14
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
11
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
89
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties