Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Siem de Jong sluit bijzondere overstap naar PSV niet bij voorbaat uit'

Laatste update:

Reden genoeg voor Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, om contact op te nemen met het management van De Jong. Hij kreeg te horen dat er nog geen gesprekken met PSV zijn geweest, maar dat het idee van een overstap naar Eindhoven 'niet wordt weggeworpen'.

De 27-jarige De Jong heeft een rijk verleden bij Ajax, wat een avontuur bij PSV erg opvallend zou maken. De aanvallende middenvelder maakte in Amsterdamse dienst 57 doelpunten in 168 competitiewedstrijden en besliste onder meer de wedstrijd tegen FC Twente in 2011, waarmee het dertigste kampioenschap van Ajax werd veilig gesteld. Twee jaar geleden verruilde De Jong Ajax voor Newcastle, maar mede door blessureleed speelde hij maar vier competitieduels als basisspeler.

Zie jij Siem de Jong naar PSV gaan?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
75
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties