Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sierhuis teleurgesteld: 'Hij schreef dat hij vervelend nieuws voor me had'

Laatste update:

Sierhuis vertelt dat hij maandagochtend, een uur voor de selectie bekendgemaakt werd, een appje kreeg van Van de Looi. "Dus toen ik wakker werd, zag ik het meteen. Hij schreef dat hij vervelend nieuws voor me had en dat als ik behoefte had om erover te bellen, ik hem 's middags kon bereiken", zegt de spits, die het moest afleggen tegenover Myron Boadu (AZ) en Brian Brobbey (Ajax). Daar had hij geen behoefte aan. "Ik heb hem een appje teruggestuurd met daarin mijn gedachtes."

"Ik had de keuze niet zo gemaakt, maar ik moet het respecteren. Ik had gehoopt dat ik wat meer krediet had opgebouwd de afgelopen jaren. Dat heb ik ook gestuurd", gaat de voormalig spits van Ajax en FC Groningen verder. Het had door het hoofd van Sierhuis gespookt dat hij wellicht niet bij de EK-selectie zou zitten, omdat hij de laatste tijd weinig minuten krijgt bij Stade Reims. "Maar ik dacht dat ik dus wel wat krediet had. En tijdens de kwalificatiereeks hadden we vaak meerdere spitsen. Dus ik dacht dat misschien Brobbey én ik erbij zouden zitten."

Tijdens het eerste groepsduel tegen Jong Roemenië (1-1) schoot het door het hoofd van Sierhuis dat hij van waarde had kunnen zijn voor Jong Oranje. "Ik ben ervan overtuigd dat ik iets kan toevoegen op z'n tijd. Of dat nu vanaf de bank is of vanaf het begin", geeft Sierhuis te kennen. Hij zou er in de zomer wel bij kunnen zijn, als de tweede fase van het EK afgewerkt wordt. Al moet Oranje zich nog wel hiervoor zien te plaatsten. "Maar als mijn situatie bij Reims zo blijft, ga ik daar niet vanuit."

Snap jij dat Kaj Sierhuis niet is opgenomen in de EK-selectie van Jong Oranje?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties