Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sierlijke' Feyenoorder tekent bij: 'Toch ben ik nog niet tevreden'

Laatste update:

Hij mocht dat doen, daags na de knappe 2-0 zege die zijn club boekte op Sevilla in de Europa League. Die overwinning verzekerde Feyenoord ervan, dat de club ook na de winterstop nog meedoet in het toernooi. Nelom blikt op de clubwebsite terug op een heerlijke avond. "Het was een van de mooiste wedstrijden uit mijn carrière. We hebben een heel mooie prestatie neergezet door Sevilla te verslaan."

"Ik ben zelf in 2002 als supporter bij de UEFA Cup-finale geweest. Voor mijn gevoel was de wedstrijd van gisteren qua sfeer met die finale te vergelijken. Dat we gisteren hebben gewonnen zegt ook iets over de groei van de club. Feyenoord blijft stappen maken", heeft Nelom gemerkt. Over zichzelf zegt de vleugelverdediger, dat hij dit seizoen wil laten zien wat hij allemaal in huis heeft. "De afgelopen jaren heb ik een geleidelijke groei doorgemaakt en heb ik steeds meer minuten gemaakt."

"Toch ben ik nog niet tevreden, ik wil me verder blijven ontwikkelen. Ik denk dat er nog veel meer in het vat zit", aldus de Feyenoorder. Vorig seizoen bemande Bruno Martins Indi doorgaans de plek op de linkerflank, maar die vertrok naar FC Porto. Nelom volgde hem op aan de linkerkant. Recent nog kreeg Nelom complimenten van John de Wolf en Emile Schelvis. "Ik heb bij Nelom altijd het idee: een sierlijke speler, goeie voetballende voetballer, maar… niet echt een verdediger", sprak oud-verdediger De Wolf. Schelvis merkte op dat Neloms sierlijkheid en drive naar voren wapens zijn voor hem en Feyenoord.

-
Denk jij dat er bij Miquel Nelom nog veel ruimte voor verbetering is?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
1
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties